Алдымен корждарды дайындап қойыңыз. Бұл үшін какао ұнтағын, 5 г крахмалды, қопсытқышты және ұнды араластырыңыз. Жеке ыдыста жұмыртқа мен 70 г қантты миксермен көпірме көбік пайда болғанша көпсітіңіз, 50 мл сүт қосып, біртектілік болғанша араластырыңыз. Құрғақ ингредиенттерді ыдысқа біртіндеп қосыңыз, бір уақытта шайқағышпен араластырып тұрыңыз. Қамырды пісіру қалпына салып, 30 минут бойы 180 градусқа дейін қыздырылған тұмшапешке салыңыз. Бисквит дайын болғанда, оны пышақпен немесе жіппен корждарға кесіңіз.
Корждар пісіріліп жатқанда, кремді дайындап қоюға болады. 250 мл ыстық сүт пен 2 шай қасық ерігіш кофені араластырыңыз. Желатиннің үстіне 20 мл су құйып, ісінуге қалдырыңыз. Жұмыртқа массасы ағармайынша 50 г қант пен екі сарыуызды көпсітіңіз, сонан соң оған сүтпен кофені қосыңыз. Қоспаны сопақ табаға құйып, орташа отқа қойыңыз да, қоюланғанша пісіріңіз. Содан кейін сопақ табаны оттан алыңыз да, оған желатин мен ақ шоколадты қосып, үлдірмен жауып, сауытып қойыңыз. Суыған массаға сары майды қосып, барлығын біртектілік болғанша араластырыңыз.
Кофе сіңіргісін дайындаңыз. Ол үшін 100 мл суды, 2 шай қасық ерігіш кофе мен 10 г қантты араластырыңыз.
Тортты жинай бастайық. Түбіне коржды салып қойыңыз, сонан соң оған кофе сіңіргісін жағыңыз да, үстіне крем қабатын салыңыз. Қабаттар аяқталмайынша қайталаңыз, сонан соң тортты түнге тоңазытқышқа салып қойыңыз. Дастарханға қоймас бұрын тортты какао ұнтағымен безендіруді ұсынамыз.